Go Back   oOple.com Forums > General > 12th & 10th On Road

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25-10-2015
Trousy Trousy is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 26
Default Speed controller

My pace r45 speed controller is only running at half speed I have tried binding it to three different transmitters but still the same its only been used for 6 race meetings any ideas

Cheers
Reply With Quote
  #2  
Old 25-10-2015
mark christopher's Avatar
mark christopher mark christopher is offline
Spends too long on oOple ...
 
Join Date: Jan 2007
Location: haxey, doncaster
Posts: 7,754
Send a message via MSN to mark christopher
Default

Have you tried a new sensor wire and different motor?
Is it set to 100% throttle?
__________________
MBModels - Schumacher Racing - Vapextech.co.uk - MRT - RCDisco
Reply With Quote
  #3  
Old 25-10-2015
Trousy Trousy is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 26
Default

Yeah tried a new sensor cable and motor and the throttle is at 100%
Reply With Quote
  #4  
Old 23-11-2015
beale's Avatar
beale beale is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 367
Default

Try turning off low voltage protection, try it then try overheat protection off, just ideas but have seen it work for others
Reply With Quote
  #5  
Old 23-11-2015
reg's Avatar
reg reg is offline
*SuPeRsTaR mEmBeR*
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,276
Default

They are very odd,what you think should be 100% throttle is really 100% retarded,it wants to be on zero%
Well something like that anyway
__________________





TRADE FEED BACK.... http://www.oople.com/forums/showthread.php?t=34486
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
oOple.com